AEG MaxiSight indukciós főzőlap

Az indukciós főzőlap alapelve, hogy amikor bekapcsolja az indukciós zónát, elektromágneses erő keletkezik a főzőzóna és a rajta elhelyezett mágnesezhető edény között. Ugyan csak a speciális edények alkalmasak ezekhez a főzőlapokhoz, nem kell megijednie, mivel ma már szinte minden hipermarket kb. 20 ezer forintért hatos edényszetteket kínál az indukciós lapokhoz is.

Közvetlenül az edényben képződik hő, a lap maga nem melegszik fel. Mivel a főzőzóna csak annyira lesz meleg, amennyire a rajta lévő edény alja visszamelegíti, így elfelejthetők az esetleges égési sérülések, illetve ha valami kifut, az garantáltan nem fog ráégni a főzőlapra. Az indukciós főzőlapon a hőfokot precízen és gyorsan lehet szabályozni.

Minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújt az új MaxiSense indukciós főzőlap. Az új technológia lehetővé teszi, hogy bármekkora méretű és bármilyen formájú edényt használjon. Az indukciós főzőlap üvegkerámia felülete négy főzőzónára van felosztva, mindegyik közepén van egy kereszt alakú jelölés. Ha az edény alja teljesen lefedi a keresztet, akkor az a teljes felületén egyenletesen fog felmelegedni, függetlenül annak méretétől.

Az AEG által kifejlesztett MaxiSight kijelzőfelülete minden eddiginél pontosabb és precízebb irányítást és ellenőrzést tesz lehetővé. Az új kezelőfelület könnyen átlátható és egyszerűen használható. A kijelzőn megjelenő részletes információknak köszönhetően mindig tudni fogja, hogy melyik főzőzónán mi történik.

AEG IKE 96654 FB indukciós főzőlap ára: 299 900,- Ft helyett most 256 000,- Ft.

További akciós készülékeinkért kattintson az Akciók fülre, illetve kérjen egyedi árajánlatot!

AEG
tökéletes forma és működés