AEG mosó- és szárítógépek

Kíméletes és alapos tisztítás

Ha szeretné, hogy minden ruhája megkapja a megfelelő ápolást, akkor olyan mosógépre van szüksége, mely képes minden egyes töltethez automatikusan beállítani a mosás paramétereit. Az AEG ezért fejlesztette ki ProTex Plus mosógépeihez az OptiSense technológiát. A legtöbb mosógéppel ellentétben, ezek a modellek automatikusan beállítják a program hosszát és a szükséges vízmennyiséget. Ez azt jelenti, hogy minden adag mosnivaló, legyen az strapabíró pamut, törékeny szintetikus anyag, kényes gyapjú vagy selyem, megkapja azt a törődést, amelyre szüksége van, így ruhái sokkal tovább megőrzik eredeti formájukat. Tesztek bizonyították, hogy az OptiSense technológiával mosott ruhák 30 százalékkal hosszabb ideig őrizték meg újszerű állapotukat, mint a hagyományos gépben mosott darabok.

Esőztető mosás a legújabb AWT technológiával. A ProTex Plus modellekbe épített legújabb mosó és szárító technológia gondoskodik arról, hogy minden ruha maximálisan tiszta legyen, még akkor is, amikor tele van a dob. A ruhákra érkező vízpermet gyorsan és egyenletesen nedvesíti át a szennyest, így a mosószer is gyorsan feloldódik, s nem hagy foltot a ruhán. A mosás egyszerre lesz gyors és hatékony.

Gyengéd ápolás a ProTex kényeztető mosódobjában. A speciális mintázatú, innovatív dob a sima felületű apró lyukakkal kíméletesen bánik a ruhákkal. A sok apró lyuk segíti a víz ki és beáramlását a mosási és öblítési ciklus alatt, s ezzel tökéletes tisztaságot eredményez. A közel 70 literes, hatalmas méretű dobban bőven van hely, akár 9 kg szennyes mosásához is.

Gyengéd gőz. A gőzben a ruhák kisimulnak és új életre kelnek. A speciális gyűrődésmentesítő program csökkenti a gyűrődéseket az ingekben, blúzokban, nadrágokban. Ezért a legtöbb ruhát egyáltalán nem, vagy csak sokkal rövidebb ideig kell vasalni.

A Silent System Plus™ zajcsökkentő rendszernek köszönhetően a ProTex Plus mosógépek rendkívül csendesen dolgoznak. A rendszer hatékonysága a kifinomult hangszigetelésnek és a különösen csendes motornak köszönhető. A motorban nincsenek szénkefék, hasonlóan a professzionális mosógépek motorjához, ezért meghibásodásának is kisebb az esélye. A Silent System Plus™ rendszerű mosógépeket páratlan stabilitás és csendes működés jellemzi. Az új burkolat és a különösen hatékony rezgéscsillapítás miatt észrevehetően kevesebb a vibrálás. Mindezek a fejlesztések azt jelentik, hogy mosás közben mindössze 49 dB a zajszint, az Extra Silent programmal pedig még halkabb működés érhető el.

XXL – nagyra nyitható dobajtó. A dob 340 mm átmérőjű ajtaja extra szélesre tárható. Így egyszerűbb a be- és kipakolás, s mivel az ajtó 160 fokban nyílik, nem is lesz útban.

Kíméletes és egyenletes szárítás.

Az innovatív ProTex szárítógépek maximális védelmet nyújtanak a ruháknak a szárítás során, ezért kedvenc darabjai hosszú idő után is úgy néznek ki, mintha újak lennének. Az extra méretű dob és a hatékony levegőkeringetés garantálja a kíméletes szárítást. A tágas dobban a ruhák nem gyűrődnek és nem tekerednek össze, így mindig optimális körülmények között száradnak. A Sensidry® modellek hőszivattyús technológiát használnak, mely lehetővé teszi az alacsony hőmérsékleten történő szárítást. Ez különösen fontos a gyapjú holmik biztonságos szárításakor.

Az AEG szárítógépek egyedülálló szárítási technológiával működnek, mely 5 percenként megváltoztatja a dob mozgásirányát. Ez fellazítja a ruhákat, melyek így nem tudnak gyűrődni.

A legújabb hőszivattyús technológia, a SensiDry®, és az erős invertermotor alacsony hőmérsékleten is hatékony és kíméletes szárítást tesz lehetővé. Részben ennek köszönhető, hogy az új modellek 50 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos, A energiaosztályú szárítógépek.

AEG L 8FEC68 S mosógép ára: 249 900,- Ft helyett most 221 000,- Ft.

AEG T 8DEC68 S szárítógép ára: 259 900,- Ft helyett most 245 000,- Ft.

További akciós készülékeinkért kattintson az Akciók fülre, illetve kérjen egyedi árajánlatot!

AEG
tökéletes forma és működés