AEG Multi–Steam gőzsütő

Ezt a sütőt azoknak ajánljuk, akik szeretik a porhanyós állagot, az egészséges, természetes ízeket, melyet a gőzpárolással érhetünk el, de a hagyományos sütési módokat is kedvelik.

Ezzel a sütővel ötvözheti a különböző gőzprogramokat a forró levegős sütéssel. Az érintőkapcsolós vezérléssel egyszerűen beállíthatja a kívánt sütési módot.

A „Vital–gőz 100% gőzpárolás” funkció tökéletes halak, zöldségek, rizses ételek elkészítéséhez. A program során 96 °C-ra melegszik fel a sütőben a hőmérséklet, melyet szükség szerint az étel elkészítéséhez igazíthat. Az „Intervál–gőz / fél gőz” program során a forró levegő és a gőz együtt dolgozik. Ez a program ideális a sült húsok elkészítéséhez, mert a ropogós kéreg alatt a hús szaftos és ízletes marad. De ezzel a programmal érdemes sütni a burgonyás, a rakott és az egytálételeket is.

Az AEG CombiSteam gőzsütőben lehetősége van arra, hogy egyszerre elkészítsen egy többfogásos menüt. Először süsse át a húst a hagyományos beállításokkal, majd amikor beteszi a sütőbe a zöldségeket, a köretet, a „Vital–gőz” programon készre süthet egyszerre mindent. Így az összes étel egyszerre készül el.

A manuális programozási lehetőség mellett az AEG gőzsütőben számos előre programozott receptet is talál az automata programok között. A automata húshőmérővel tökéletes marhasültet készíthet. Csak ki kell választani a hús típusát, a húshőmérőt be kell szúrni a hús közepébe, és csatlakoztatni kell a sütőhöz. Biztos lehet benne, hogy a lehető legfinomabb sültet fogja kivenni a sütőből.

És még egy érv az AEG ProCombi gőzsütő mellett: Ön is beprogramozhat 20 receptet a sütőjébe. Mert biztos van néhány kedvenc étele, melynek elkészítéséhez Ön ért a legjobban.

AEG BSK 892330 M gőzsütő ára: 414 900,- Ft helyett most 375 000,- Ft.

További akciós készülékeinkért kattintson az Akciók fülre, illetve kérjen egyedi árajánlatot!

AEG
tökéletes forma és működés