AEG ProClean XXL-es mosogatógépek

Az AEG ProClean XXL-es mosogatógépek belső tere 10 literrel nagyobb, mint a piacon található, azonos külső méretű modelleké, így még több edényt és akár 34 cm átmérőjű tányért is képes befogadni. A legújabb AEG mosogatógépek az új konstrukciójú felső evőeszköztartó fióknak köszönhetően már 15 terítékesek, mivel a hagyományos evőeszközkosár nem foglalja a helyet az alsó kosárban.

A ProClean vízkar biztosítja, hogy a víz a nehezen elérhető helyekre is eljusson, még a legzsúfoltabb mosogatógépben is. A vízkar egyik végén található egy plusz szatelit forgókar, mely szintén vizet permetez az edényekre. A dupla kar kétszeres hatékonysággal spricceli a vizet, s ezzel a gép tökéletesen tisztára mossa az edényeket. Valamennyi új AEG mosogatógépben van egy harmadik ProWater vízkar is a készülék felső részén, így összesen 5 különböző szintről érkezik a vízpermet az edényekre, míg a hatodik vízsugár a készülék alját mossa tisztára.

Az AEG mosogatógépek a legújabb automata programmal működnek, mely során a gép érzékeli a mosatlan edények szennyezettségi szintjét, és ennek megfelelően automatikusan tölti be a vizet és választja ki a megfelelő hőmérsékletet is. A piszkos edények paramétereit számos speciális érzékelő méri fel, majd a készülék elektronikus agya, a Fuzzy Logic elemzi a kapott információkat. Az adatoknak megfelelően a gép maga választja ki a megfelelő hőmérsékletet, a ciklus időtartamát és intenzitását, valamint a víz- és energiafogyasztást. A vízfogyasztás akár csak 9,8 liter, mely rendkívül kedvezőnek számít.

Az automata-, gyors- és üvegprogramok mellett a Pro 70° intenzív program alaposan megtisztítja az edényeket, és higiénikussá teszi őket. A mosogatási ciklus alatt a hőmérséklet 70 °C-on marad 10 percig, így az edények higiénikusan tiszták lesznek, és hatékonyabb lesz a szárítás is. Ez főleg az evőeszközök tisztításánál és a babaeszközöknél fontos.

Az olyan csendes mosogatógépeknél (akár 39 dB), mint az AEG ProClean modellek, néha nehéz eldönteni, hogy a gép még dolgozik-e, vagy már lejárt a program. Az AEG teljesen integrált mosogatógépeknél az intelligens, fénypontos visszajelző rendszer egy kis piros pontot vetít a padlóra, amíg a program fut, majd zöldet, amikor véget ért. A TimeBeam felszereltségű készülékek még praktikusabb módon visszaszámlálót vetítenek a padlóra, hogy Ön pontosan tudja, mennyi ideig tart még a mosogatás.

Az új mosogatószerek új technológiát kívánnak. Az AEG ezért kifejlesztette a Multitab programot, mely igazodik a többfunkciós tablettákhoz, mind az időtartam, mind a mosogatási hőmérséklet tekintetében. A mosogatószer hatékonysága, a vízkeménység és az optimális mosogatási ciklus kombinációja együttesen biztosítja a legjobb és legköltséghatékonyabb eredményt.

AEG FEE 83716 PM mosogatógép ára: 228 900,- Ft helyet most 202 000,-Ft.

További akciós készülékeinkért kattintson az Akciók fülre, illetve kérjen egyedi árajánlatot!

AEG
tökéletes forma és működés