Hasznos cikkek

Szolgáltatások

Tervezési díj

A 3D látványtervezés, méretezett alaprajz és falnézeti rajzok készítése díjmentes, ezek azonban cégünk szellemi termékeinek minősülnek, így ezeket tervezési díj megfizetése esetén adjuk csak ki érdeklődőinknek.

Megrendelés esetén ez az összeg természetesen levonásra kerül a konyhabútor árából.

A tervezési díj egy kb. 3 x 3 m-es konyhabútor, vagy ennek megfelelő méret esetén, 50 ezer Ft, ennél nagyobb konyháknál 100 ezer Ft.

Kizárólag tervezéssel csak abban az esetben foglalkozunk, ha a tervezési díj már megfizetésre került.


3D látványtervezés

Önnek nem kell mást tennie, csak egy alaprajzot hoznia, amely felett átbeszéljük az elképzelését, mit hová szeretne elhelyezni. Ezután kiválaszt egy színt és formát, ami az Ön stílusához és elképzeléséhez a legközelebb áll. A többi már a mi dolgunk. Az eredményben reményeink szerint nem fog csalódni. A látványterven a későbbi megvalósult konyhabútor arányos mását láthatja előre a tökéletes végeredmény érdekében. A méretek miatt nem kell aggódnia, megrendelés után pontos helyszíni felmérést végzünk.


Gépészeti- és villanyszerelési installációs rajzok

Még egy problémát igyekszünk levenni Vásárlóink válláról azzal, hogy a színes látványtervek mellett pontos gépészeti- és villanyszerelési installációs rajzokat készítünk, melyeket a megfelelő szakembereknek átadva nem kell tovább gondolkodnia azon, hová kerüljenek a kiállások.


Felmérés, szállítás, helyszíni szerelés

A díjmentes tervezés és felmérés után a megrendelt konyhabútor összeszerelését és helyszíni beépítését sokéves tapasztalattal rendelkező asztalos szakembereink végzik, akik felé elsődleges elvárásunk a munka minősége, ezáltal a precizitás.