Termékek

Konyhabútorok

Cégünk fő profilja a konyhabútor gyártás, ezért ha konyháról van szó, számunkra nincs lehetetlen. Akármilyen igénnyel forduljon is hozzánk, mi elkészítjük Önnek álmai konyháját, legyen szó klasszikus, vidékies stílusú, vagy akár a legmodernebb akril borítású tükörfényes konyháról. Mivel a lakberendezésben általában a konyhabútor emészti fel a legtöbb pénzt, illetve a háztartások túlnyomó részében a konyha a családi élet központja, ezért érdemes erre a helyiségre nagyobb figyelmet fordítani.

Sav- és karcálló munkalapok

A konyha egyik legfontosabb alkotóeleme a munkalap, amely ha túl nagy igénybevételnek van kitéve, akkor hamar elhasználódhat. A hagyományos 38 mm vastag munkalapok mellett ezért léteznek ma már olyan speciális munkalapok, amelyeken a háziasszony nyugodtan szelheti a kenyeret, vagy pucolhatja a zöldséget, sőt a főzőlapról levett forró edényeknek is ellenállnak. Anyagukat tekintve az impregnált mészkőtől a grániton át egészen a gránit - akril műgyanta őrleményű munkalapokig nálunk mindent megtalál.

Gardróbszekrények

Manapság egyre nagyobb szerepet játszik a konyhabútor mellett a gardrób, ezért ha a hely engedi, szívesen alakítunk ki gardróbhelyiséget. Ha azonban az alapterület méretei miatt csak a vendégek számára is látható helyen tudunk gardróbszekrényt elhelyezni, akkor az igényesség és esztétika kell, hogy párosuljon a funkcióval. Ebben nyújtanak számunkra segítséget az Indeco tolóajtós gardróbszekrény-rendszerei.

Irodabútorok, egyedi bútorok

Az konyhabútorok mellett cégünk egyedi bútorok gyártását is vállalja, legyen szó akár a nappaliról, akár a fürdő- vagy gyerekszobáról, és hogy kínálatunk az üzleti életre is kiterjedjen, az operatív irodabútorok nagy mennyiségű gyártása sem okoz problémát még rövid határidőre sem.