Szolgáltatások

Tervezési díj

A 3D látványtervezés, méretezett alaprajz és falnézeti rajzok készítése díjmentes, ezek azonban cégünk szellemi termékeinek minősülnek, így ezeket tervezési díj megfizetése esetén adjuk csak ki érdeklődőinknek. Megrendelés esetén ez az összeg természetesen levonásra kerül a konyhabútor árából. A tervezési díj egy kb. 3 x 3 m-es konyhabútor, vagy ennek megfelelő méret esetén, 50 ezer Ft, ennél nagyobb konyháknál 100 ezer Ft. Kizárólag tervezéssel csak abban az esetben foglalkozunk, ha a tervezési díj már megfizetésre került.

3D látványtervezés

Üzleti szemléletünk szerint Ügyfeleink nagy része igényli, sőt elvárja a tapasztalatokkal rendelkező tervezők tanácsait, észrevételeit. Kollégáink 10 éves szakmai múlttal és több száz konyha értékesítési tapasztalatával rendelkeznek, mely a mai világban megfelelő biztosítékot nyújt Vásárlóink számára.

A tervezéshez és lakberendezéshez ma már elengedhetetlen fényképminőségű látványterveket 3D-s számítógépes program segítségével készítjük, amely egyúttal a gyártás-előkészítést is biztosítja.

Önnek nem kell mást tennie, csak egy alaprajzot hoznia, amely felett átbeszéljük az elképzelését, mit hová szeretne elhelyezni. Ezután kiválaszt egy színt és formát, ami az Ön stílusához és elképzeléséhez a legközelebb áll. A többi már a mi dolgunk. Az eredményben reményeink szerint nem fog csalódni. A látványterven a későbbi megvalósult konyhabútor arányos mását láthatja előre a tökéletes végeredmény érdekében. A méretek miatt nem kell aggódnia, megrendelés után pontos helyszíni felmérést végzünk.

Gépészeti- és villanyszerelési installációs rajzok

Még egy problémát igyekszünk levenni Vásárlóink válláról azzal, hogy a színes látványtervek mellett pontos gépészeti- és villanyszerelési installációs rajzokat készítünk, melyeket a megfelelő szakembereknek átadva nem kell tovább gondolkodnia azon, hová kerüljenek a kiállások.

Felmérés, szállítás, helyszíni szerelés

Megrendelés után felmérjük a helyszínt, ami után véglegesen lepontosítjuk a terveket. A megrendeléskor rögzített időpontban külön fuvaros szakemberek szállítják majd a helyszínre a bútorokat, majd a helyszíni beépítést sokéves tapasztalattal rendelkező asztalos kollégáink végzik.