Partnereink

BÚTORGYÁRTÁS

Matt- és magasfényű festett, valamint fóliázott konyhafrontjainkat a mezőberényi Nett Front Kft. gyártja. A festett bútorfrontok leggyakrabban modern képet alkotnak, melyek bátran variálhatók egyéb anyagokkal és színekkel.

A hatalmas színválasztéknak köszönhetően minden belső térbe megfelelő megoldást kínálnak. A fóliás bútorfrontok számtalan színben és mintázatban elérhetők, így sokoldalúan felhasználhatók, és tökéletesen illeszkednek bármilyen otthon miliőjébe.

Tömörfa konyhafrontjaink a móri Pfiffer Bútor Kft. üzeméből származnak. Egy teljesen tömörfából készült konyhabútor képes a lakást otthonná varázsolni. Az egyedi tömörfa bútor előkelő és természetes. Nem csak otthonunkat öltözteti fel, de szépsége eredetiséget is kölcsönöz a környezetének.

BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK

Professzionális konyhai készülékeinket a Miele szállítja. Közös irányelvünk a legmagasabb minőség.  Miele az egyetlen gyártó, amely termékeit akár 30 ezer üzemórán át tartó futásteljesítményre is teszteli, hogy ügyfeleinknek a legjobb és legtartósabb megoldást fejlesszék ki.

Cégünk az AEG – Electrolux csoport közvetlen partnere. Célunk, hogy a beépíthető- és szabadon álló háztartási készülékek palettáját is lefedjük az olcsóbb készülékektől egészen a csúcskategóriáig úgy, hogy áraink versenyképesek legyenek még az internetes áruházakkal szemben is.

Cégünk az AEG – Electrolux csoport közvetlen partnere.

Célunk, hogy a beépíthető- és szabadon álló háztartási készülékek palettáját is lefedjük az olcsóbb készülékektől egészen a csúcskategóriáig úgy, hogy áraink versenyképesek legyenek még az internetes áruházakkal szemben is.